Steeds meer gemeenten sluiten zich aan

De NVSI, hét samenwerkingsverband tussen gemeenten op het gebied van sociale innovatie, blijft groeien. Het aantal aangesloten gemeenten neemt structureel toe en dat is goed nieuws, want samen staan we sterker en werken we efficiënter!

De afgelopen periode hebben weer een aantal nieuwe gemeenten het besluit genomen zich aan te sluiten. Het gaat om de gemeenten Utrecht, Leeuwarden,  Borne, Heerhugowaard en Groningen. De NVSI verenigt de gebruikers van innovatieve oplossingen en coördineert de verdere ontwikkeling daarvan in samenwerking met de leden. Het lidmaatschap biedt ook een ander voordeel. In plaats van een aanbestedingsprocedure kunnen zij via inbesteden gebruik maken van de innovatieve oplossingen van de NVSI.

Nieuwe innovaties?

Nieuwe innovaties worden door alle leden van de NVSI met open armen ontvangen. We werken natuurlijk niet alleen samen om gebruik te kunnen maken van bestaande sociale innovaties, maar zijn juist ook geïnteresseerd in nieuwe ontwikkelingen.
Dus, heb je een goed idee of maakt jouw gemeente gebruik van een innovatie die gedeeld zou moeten worden met andere gemeenten?

Laat het ons weten en stuur een mail naar info@nvsi.nl!