NVSI op Overheid 360

De NVSI zal als exposant aanwezig zijn op Overheid 360. Wij zullen actief deelnemen en zijn op het evenement beschikbaar voor kennismakingssessies en meetings. Wilt u graag weten wie wij zijn en wat wij doen? Of waarom het lidmaatschap interessant kan zijn voor uw gemeente? Vraag dan een meeting aan of neem direct contact op met ons.

Waarom is de NVSI aanwezig?

Gemeenten informeren over:
  • De NVSI en het lidmaatschap
  • De voordelen en mogelijkheden
  • Bestaande en nieuwe innovaties

Wat is Overheid 360

Overheid 360 is het congres over informatiemanagement en digitale transformatie bij de overheid. De eerstvolgende editie wordt op 12, 13 en 14 oktober 2021 online georganiseerd. Er is een afwisselend en sterk inhoudelijk programma met keynotes door interessante sprekers, diverse breakout sessies met daarin rondetafelgesprekken met experts en webinars door aanbieders van ICT-oplossingen. Daarnaast bieden we de bezoekers online netwerkmogelijkheden en is er volop interactie.
Na afloop weet de bezoeker waar de grootste ICT-uitdagingen liggen om te komen tot een succesvolle digitale transformatie en is hij/zij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en innovatieve toolings. Het congres is volledig ingericht op het geven van antwoorden op de vragen die bezoekers hebben vanuit hun rol en ambities.
Overkoepelend thema: Maatschappelijke impact met een digitale overheid
Verandering in de samenleving ging nog nooit zo snel als nu. De afgelopen periode heeft extra duidelijk gemaakt hoe belangrijk het is dat overheden wendbaar zijn, vanuit een sterke
informatiepositie. En daarbij in staat zijn om snel in te spelen op grote maatschappelijke uitdagingen en plotselinge veranderingen.
Overheden moeten antwoord geven op steeds complexere, vaak domein overstijgende, vraagstukken: het alarmerende woningtekort, de klimaattransitie, oplopende wachttijden in de jeugdzorg en oplopende kosten van het sociaal domein.
Voor wie? Congres Overheid 360° is interessant voor medewerkers van gemeenten, overheden en publieke organisaties. Overheid 360° is bedoeld voor de gehele organisatie. Zowel bestuurders als beleidsmedewerkers, specialisten, hoofden en uitvoerend ambtenaren.
Wanneer? Dinsdag 12 t/m donderdag 14 oktober 2021
Waar? Online, het congres is op afstand te volgen!
Kosten? Toegang tot het online event is gratis. Je dient je wel van te voren te registreren.