Lost Lemon en de NVSI organiseren samen een seminar over laaggeletterdheid. Dit seminar zal plaatsvinden op 20 maart en er zullen inspirerende gastsprekers zijn om de dag nog informatiever en interactiever te maken.

Hoe ziet de dag eruit?

De bijzonder inspirerende Wim Mathijsse (onderwijskundig adviseur) en Mieke de Haan (oud-beleidsadviseur MBO raad) en een aantal ervaringsdeskundigen nemen u mee op een reis door de geschiedenis van laaggeletterdheid. Zij zullen u vertellen over de evolutie van definities, de aanpak en kijk op laaggeletterdheid vanuit de overheid en het onderwijsveld. Hoe gingen we dit vraagstuk in het verleden te lijf en wat doen we tegenwoordig allemaal?

Het is algemeen bekend dat laaggeletterden lastig te vinden zijn. Zij hebben ieder hun eigenschappen en kenmerken. Hierdoor is er niet één manier om hen te vinden. In het interactieve gedeelte van het seminar gaan Rebecca van der Meer, Jenny Wildenbos en Jasper Muskiet (onderzoekers bij Lost Lemon Lab) hier speciaal aandacht aan besteden. De dag wordt afgesloten met een borrel.

Aanmelden?

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, geef daarom tijdig aan dat u aanwezig wilt zijn. Dat kan middels een e-mail naar communicatie@lostlemon.nl o.v.v. Leminar Laaggeletterdheid. Of, neem voor meer informatie contact op met Lost Lemon: 085 489 88 88

Informatie

Inloop: 12:30
Start: 13:00
Einde: 17:00

Locatie:
Bibliotheek Zuid – Kennermerland, Doelenzaal
Gasthuiststraat 32, 2011 XP, Haarlem