Buddy is een budgetteer app om mensen te helpen met hun bankzaken. Kom je er even niet uit? Dan kun je als gebruiker Buddy een appje sturen. Buddy kijkt met je mee, beantwoord al je vragen over rekeningen, toeslagen of de hoogte van je uitkering. en geeft handige tips om te besparen op aankopen of vaste lasten.

Inzicht en overzicht

De applicatie geeft één overzicht van al je rekeningen. Buddy plaatst elke uitgave in een categorie zodat je goed inzichtelijk hebt wat je uitgeeft aan dingen zoals boodschappen en verzekeringen.

Vaste lasten reserveren

Buddy weet precies welke vaste lasten worden afgeschreven en reserveert de bedragen die in de loop van de maand zullen worden geïnd. Zo weet je precies wat je wel en niet kunt uitgeven.
Buddy Payments innovaties

Fase van ontwikkeling

1

Het vraagstuk definiëren

Het probleem is gesignaleerd en doet zich landelijk voor. Vervolgens is de probleem definitie opgesteld en is de co-creatie en aanbesteding van start gegaan.
2

Co-creatie fase

Welke partijen en innovaties zijn er in de markt en wie gaat het beste helpen dit vraagstuk op te lossen? Buddy blijkt de perfecte kandidaat en wordt door diverse gemeenten omarmt om te gaan testen en doorontwikkelen.
3

Innovatie

Hoewel de Buddy applicatie al te gebruiken is wordt er momenteel nog hard doorgewerkt aan verbeteringen en uitbreiding van de app.

Meer informatie of deelnemen?

No matter the size of your business, you will be able to benefit from signing up with Salient today. Besides, it’s free for 30 days.