Beheer

Innovaties die
we in beheer hebben

Beheer van innovaties

Hele goede ideeen en innovaties verdienen een breder publiek, meer aandacht en de kans zich verder door te ontwikkelen. Daarom beperkt de NVSI zich niet tot het ontwikkelen van innovaties. Nee, vaak zijn er al bestaande innovaties die voor diverse gemeenten ontzettend interessant zijn en verder doorontwikkeld kunnen worden. De NVSI biedt deze innovaties een huisje om verder te groeien.

MensCentraal

De MensCentraal toolbox bestaat uit diverse innovatieve ICT-oplossingen, een implementatie aanpak en begeleiding door ervaren adviseurs en projectleiders.

Bekijk meer

Innovatie aanmelden?

Innovatie onderbrengen bij de NVSI? Dat kan, meld hem aan via het hiervoor bestemde formulier.

Innovaties aanmelden

Hebben we een innovatie gemist? Dien de  innovatie dan gauw bij ons in.

Hoe werkt het indienen van een innovatie?

Als je een innovatie indient zullen wij hier als volgt mee aan de slag gaan:

1

Innovatie aanmelden

Heb je de perfecte innovatie voor de NVSI en haar leden? Meld hem dan aan via het contactformulier of neem direct contact op met ons.
2

Review

Wanneer alle informatie meegestuurd is buigt het bestuur zich met haar adviseurs over de innovatie waarin een eerste inschatting gemaakt wordt van de toegevoegde waarde van de innovatie.
3

Inventarisatie bij gemeenten

Als blijkt dat de innovatie van toegevoegde zou kunnen zijn volgt een eerst inventarisatie onder een aantal leden van de NVSI.
4

Beoordeling en promotie onder leden

Na de testfase volgt een gedegen beoordeling van de innovatie en op basis van de resultaten wordt besloten om de innovatie breder te promoten onder de aangesloten gemeenten.