030 - 23 32 337 - info@nvsi.nl

NVSI aanwezig op Divosa Najaarscongres!

You are here

Het Divosa Najaarscongres staat weer voor de deur. Een prachtig evenement waar velen naar uitkijken en hét congres voor pioniers, vakmensen en grensverleggers binnen het sociaal domein. Ook dit jaar zullen er weer interesante bijeenkomsten, workshops en presentaties zijn. De NVSI is er dit jaar ook weer bij! Kom jij ons opzoeken?

Dit jaar vertellen Joris Luyendijk, hoogleraar Pauline Meurs, psychiater Bram Bakker en minister van gehandicaptenzaken Rick Brink op het Divosa Najaarscongres wat zij zien gebeuren. Zij zullen het publiek voorzien van de flinke dosis frisse inzichten, verbanden en nieuwe aanpakken. Een nieuw perspectief op het werk waar wij allemaal dagelijks mee bezig zijn. Doe jij mee? Want samen zien we meer!

NVSI: Innovatief aanbesteden

Een groep gemeenten, verenigd in de NVSI, zoekt een innovatieve oplossing om burgers eenvoudig meer inzicht en grip te geven op hun financiële huishouding. Een virtuele assistent die hen interactief bijstaat en coacht. 

Door middel van aanbesteding wil de NVSI marktpartijen selecteren voor een innovatiepartnerschap om zo’n oplossing te ontwikkelen. Zodat gemeenten straks veel meer burgers kunnen helpen – vóórdat ze in de schulden raken én nadat ze eruit geholpen zijn. Heeft jouw gemeente interesse om bij te dragen aan de ontwikkeling van een innovatie?

Kom dan langs onze stand op het najaarscongres of neem contact op met Marcel van Druenen (info@nvsi.nl).